BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 16, 2009

Hati DicuRi..Hmmmm

rasanya mcm dah lama tak blog...pg2 nie pas mandi aku terus tulis blog..hehehe rasa segar mcm2 idea aku ade nak tulis apa.pg yang indah nie aku rasa nak tulis pasal org yg paling kejam sbb dia dah curi hati aku...kira sedang bercinta r.

Banyak sgt memory indah aku gan dia...hmmm nama dia haslinda aku panggil dia (baby) sbb sesuai gan dia yang agak2 manja...mcm baby yang baru lahir.walaupun dia agak garang tapi kan dia garang bertempat sbb aku taw kalu dia marah aku mesti aku yang wat silap..mula2 kenal dia n tgk pic dia aku dah terpikat kat dia sbb dia ade lesung pipit yang mencairkan aku...mata dia bulat,lagi nampak seksi.dalam hati kecik aku masa tue btl2 merasakan dia lah gurl yang terbaik bg aku...mula2 ingat nak ajak couple tp aku niee agak rendah diri dan pada masa tue dia pon ada kwn lelaki yang agak rapat gan dia so aku tak berani lah kacou...rupa2 nya boy tue just kawan je...aku apa lagi dah sebulan aku kenal dia aku terus ajak dia jd teman wanita yang istimewa...14.2.2007 aku melamar dia.tapi yang lawaknya masa tue dia suruh aku call dia and cakap yang aku cinta dia tp sayang rupa2 nya hp dia rosak punya puas aku jerit yang aku dah jatuh cinta...kekadang aku ingat balik aku pon tergelak.tuelah ayat yang pertama aku kuaq dr mulut(kan tempat lain kot).ssh nak aku lafaz kan kat gurl2 lain kecuali gurl yg istimewa nie.

Kad mula2 yang dia bg kat aku pon aku ade simpan lg...hmmm kalu waktu2 lapang aku baca balik surat pertama dia bg kat aku...tulis dalam tue semua mcm nakal2 yerlah masa tue dia br nak up (opppssss jgn mare) kutuk cikit je...hehe.tapi yg penting apa yg dia tulis dalam kad nie btl2 ikhlas dari hati dia..hahaha ingat date mula2 sekali aku jumpa dia kat (Khar) nama samaran je 6t org lain curi tempat date aku...aku pakai selipar gurl selipar mak aku..hahaha malu btl nak cepat punya pasal terus pakai..alih2 kecik,sampai je kat sana br aku perasan rupa2 aku silap pakai selipa...dalam hati nak turun ke tak,hmmm buat muka tak malu lah aku pon turun...aku ingat dia tak perasan tapi bila dia nampak dia gelak tak henti..saja masa tue wat lawak bodo depan dia & aku tgk muka dia hati aku betul2 tenang.mata dia bercahaya..hikhik tue lah date pertama aku dan sampai bila2 aku tak akan lupa. Start masa tue lah hidup aku btl2 berubah aku tak mcm dulu dah yg aku hidup gan dunia aku sendiri je tapi sejak dia datang banyak sgt perubahan cth nya aku lebih berkeyakinan,tak panas baran dah,taw erti sabaq, yang penting aku lebih rajin study.kalu dulu aku nak wat apa aku wat je tak ade perancangan tp gan dia semua dah ade perancangan mcm hidup aku nie lebih teratur lah cikit.


kenapa aku mencintai dia!!


Pertama - sbb dia terlalu syg kat aku

Kedua - mata dia yang bulat ada plak lesung pipit wow lawa dan manis ooo

Ketiga - dia selalu ambik berat pasal aku..hmmm kekadang kalu dia lupa ambik berat ttg aku selalu aku terasa yerlah dia seorg je kwn terlau rapat gan aku..

Keempat - dia nie selalu jd pedengar yg setia kat aku..apa yg aku cite semua dia dgr..

Kelima - paham keburukan dan kekurangan aku.

keenam - tak kedekut atau tak bekira dgn aku

ketujuh - setia dgn aku

kelapan - pandai ambik ati mak aku...mak aku selalu puji dia sbb bg banyak buah tgn..hikhik


I LoVe U HaSLiNdA

6 comments:

misslinda said...

hehe...love u too syg....
thanx...
teharu sgt2...syg awk sgt...
^_^

mR KimEy said...

haha gapa terharu...org bkn cite sedih2 tapi kisah benar

♥_ritsukaanum_♥ said...

weow~~sgguh romantik anda..

misslinda said...

hehe..x kira...nak terharu jgk!!!

ummul said...

kami pun syg HASLINDA jgk!!

nak pulook2 n muah2 lien,,,

hehe,,,

^________^

missL33n said...

hehe pulok2 mul blk...


syg mul jugak!!!...

mul dgaq dak?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...