BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 13, 2009

18 TaHuN

salam,hikhik jd baik plak....hmm takpe2 elok utk umat islam bg salam kat umat islam yang lain kan..hari nie kalu bleh aku nak hbs kan cite aku utk 18 tahun ke atas hikhik bunyi mcm 18 sx je..tak2 aku nie masih baik gak.jgn risau noh...

masa aku umur 18 thn...aku masih ingat lagi perkara apa yg aku wat...yerlah masa nak tggu result spm tak taw apa nak wat apa,nak pecah umah og aku tak reti skill2 yang patut aku tahu nak masuk PLKN dah tak dapat so yang pertama aku wat adalah cari kerja,hehehe cari keje masa tue sbb nak dapat duit banyak2 & aku bleh beli apa yang aku suka tanpa mintak tlg mak aku.yang best nya kedai kain pon aku apply kerja yang penting aku dapat duit..hahaha tp nasib baik tak dapat,hmmm bosan gak ddk umah lama2 so aku p apply kat showroom kete,huh bleh dapat plak aku kerja kat sana.jawatan yang aku pegang masa tue sales executive huuu bunyi pon mcm dah takut dah..nak pendek kan cite aku kerja sana dgn bgs sampai jd anak kesygan bos.(wek2)...sbb aku punya jualan lebih dr 10 bijik kete sbln kira aku top r masa tue.hikhik kerja kat sana kejap je tak sampai 6 bln pastue aku benti sbb dapat tawaran sambung belajar kat u tercinta.


hmmmm mlm nie mcm tak de mood plak nak cite
(takpe2 aku kena hbs kan sikit je lagi)


masa msk u.. wow punya lah best sbb aku minat gan bidang apa yang aku dapat...hehehe lagi satu dapat ddk asrama n kali nie aku janji tamou pindah2 dah..hikhik walaupun masa tue terasa mcm nak kuaq.masa sampai2 kat u pertama aku lihat tandas dia hehhe tersangat lah bersih,pastue kipas semua okey aku senyum masa tue,mama tanya mcm mana..hmmm aku tunjuk okey!!hahaha mcm bdk2 plak.hihi & sampai skrung aku ddk u yang sama sbb aku puas dan best sgt2 ddk kat u nie....(unikl) siap promote lg tue.hmmm aku ddk situe kira skema gak lah aku tak kuaq mana2 aku ddk n study je..paling jauh p pon masa tue kat kawasan2 terdekat je...masa tue aku gan dunia aku aku tak hiraukan dunia org lain sbb aku percaya kat diri aku je...sampai lah satu hari aku punya hati btl2 dicuri oleh gurl nie.hihi (dah start gatel dah) hmm nak cite skung ke???rasanya aku kena sambung besok cite pasal gurl nie tapi yang kena taw gurl nie sedikit sebyk byk bg aku semangat & pelajaran aku sedikit pon tak terjejas malah semua pointer aku naik pas bertemu dgn dia.hhmm kita sambung besok key..ngatuk Tq my gurl.

1 comments:

misslinda said...

sape ek...ur girl... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...