BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, May 19, 2009

BerCuTi BerSaMa KawaN2 YanG AmaT SeRoNoK



satu percutian yang menarik dapat aku ungkapkan pada blog kali nie...walaupon bersama x bersama keluarga tapi dgn sahabat2 dapat juga merasakan keseronokan yg tersendiri.dah lama nak pergi bercuti...tapi duit yang menghalang kami pergi bercuti...sekian lama menyimpan duit tabung...akhirnya kami dapat jua bercuti bersama2. (kami pon menambung jugak)

perancangan nie selalu di buat oleh pojie,dia yg selalu banyak plan,dah cadangan disokong oleh amar..haha,selalunya kalu perancangan diorg nie selalu menjadi tak dinafi kan.rombongan nie diketuai oleh pojie,amar,zik,nuar,nik,kimi,dan terakhir aku....hahaha.tempat percutian kami kali nie dekat genting yang amat sejuk.

perjalanan mengambil masa 1 jam dr tanjung malim ke genting..tidak ku sangka kerete putih ku dapat menawan banjaran titiwangsa...aku ingat dia tak terdaya tapi pikiran aku meleset (heheehe cite mcm samapai terus ke puncak).lepas sampai dkt tempat letak kereta berhampiran kebal car.. terpaancar keseronok kan kat muka kwn2 aku..haha muka aku pon sama.
sampai je dekat puncak kami puas bermain selama hampir 12 jam..haha solat tak lupa..tuelah kenangan manis bersama kwn2.Paling manis di sana sy sempat lagi buat coklat hasil dari tgn aku nie khas utk mama tersyg sempena hari ibu baru2 nie.aku tak jugak lupa ole2 utk kekasih ati ku yang kena tinggal di bwh..haha lain kali ikut org ea..






5 comments:

misslinda said...

waaa...sonoknya genting...
wanna go wit u oneday....

>,<

♥_ritsukaanum_♥ said...

waaaa~~beshnye..
yeah genting..nantikan ak!
besame kawn2 ku..
osemet...mari kite radah genting..
ngee~

Tungaklangit said...

salam bro lin

i pun jenis berjalan2 jugak now pun kat seoul tapi cuaca so so lahkan sebab nakm masuk summer dah...

europe, last year i was there, german and other countries..

baguslah u suka jalan2 ni banyak ilmu u akan kumpul tapi jangan lupa tulis memoir untuk semua perjalanan tu..

ok

salam

mR KimEy said...

okes..tq..pasnie rasa nak p langkawi,
tapi tue lah pusing dalam2 malaysia je dulu sbb tak mampu lg..
peace!!

misslinda said...

heee..btol2 xde wet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...