BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 20, 2010

Award PertaMa darI Miss Leen

1.kalo dah dapat award... mst la kiut kan2...ngeh3....


2.ceritakan bagaimana usaha korang untuk menceriakan blog korang
usaha? emmm...xda la ekstrem sgt usaha aku sampai kena beli nippon waterpaint ke...hehehe...

3. Tuliskan 5 perkataan yang menggambarkan diri korang..
-x suke org cakap kasaq2 ( kalu cakap kasaq terus kena penampaq gan aku)..
-x suke org cakap tipu..kalu aku cakap tak pe sbb tipu sunat
-suke g kenduri kawin 6t leh dapat pengalaman kat citue..(cilok idea wana baju pengantin..pelamin...mak andam sapa..dan sebagainya)
- suke wat lawak bodo bg kwn2 gelak
- suke belanja org makan masa ada duit sbb best tgk org makan banyak2 nie (masa ada duit je)

nak tag sapa eh...
special tuk

YOU, KO ,LU,AWAK DAN KAMU

2 comments:

missL33n said...

wa...tag sapa tuh?

ain fathihah said...

comelnya tag. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...