BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, January 10, 2010

Fujiseat...

hmmm tue lah nama kilang aku....utk praktikal nie.keadaan kilang tue aku rasa okey sebab ramai pekerja diorg kerja lama sgt....erti lain syg syarikat lah.

aku rasa pon pas hbs belajar nie aku nak keje kat situe.....dan wat masa skungt nie aku kena rajin dalam praktikal aku...

minggu depan maybe aku wat overtime sebab aku nak nak kumpul duit utk beli gajet aku...kalu bleh nak overtime tiap2 hari kecuali hari sabtu n ahad....

masa praktikal nie life aku tak teratur sgt....mana tidaknya kul 8 pg msk 8 malam baru balik...cian kat org tersyg aku nie...tapi takpe kesabaran dia buat aku syg lagi kat dia.tapi tue lah hakikatnya kalu pilih bidang engineer mmg life takde.

utk linda tersyg 6t org belikan hadiah utk awk ea....hehe

apa2 pon aku harap tubuh badan aku sihat sentiasa utk bekerja lebih masa.

w'salam

2 comments:

missL33n said...

sy mntak maaf...sy selalu x layan awk masa awk kol sb sy ngntuk n kdg2 mood sy xde sb awk kol lmbt sgt....xyah la bli adiah...sy xnak pa pe...nak kasih syg je....duit awk tu simpan bli lptop...sem depan bole pakai lptop...sng sikit keja awk nt...


- ______+

PASCAL said...

Bro... ape cer ni. baru kerja seminggu kat FSM, dah tertanam dihati nak kerja kat situ plak..??
Giler deh, ni mesti kena ayat dgn wan boye ni.. tak pun kena psycho dgn abg pening kat line.. hahaha

anyway, mmg kerja industri pembuatan takde life, tp jgn le kau lupe missL33n kau tu, sian dia, dahaga kasih syg tu.. die tu lah satu2 nye life kau yg kau kata takde life tu..
Family always come first!! jgn jadi cam azan tu, dari tebal rambut, dah botak jd.. kau yg camni tak tahu la den nak kata pe..

last, jgn marah.. sj nak menyemak, gurau senda..
all the best and good luck, kami rindoo kamoo..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...