BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 16, 2009

aKu Yg NakAL





Hari lepas aku jawab test...aku jadi tak tentu arah..

bkn nya aku tak leh jawab tapi aku tak taw nak wat apa,nak kuaq jalan2 hmmm duit takde,nak wat keje....laptop aku masih takde.nak kacou kawan2....hmmm kwn2 plak p tranning utk sukan karnival unikl.

hmmm bkn nya aku tak maw msk tapi kalu aku msk mesti aku menang semua...so bg lah kwn2 aku plak msk.hahaha cite mcm penah msk je..apa2 je lah

so puas aku pikiq nak kacou sapa..

pas berpikiq aku rasa baik aku kacou si mie nie...hihihi dia je ade kat sinie...aku suka usik dia sbb tak suka ambik hati...tapi apa yg penting td dia kalah main games gan aku..hahahaha tp main badminton masih lagi dia dapat tewas kan aku..

ssh betoi nak kalah kan dia...takpe2 6t aku akan kalah kan dia gak.

apa2 mie bdk baik so aku suka kacou dia kalu aku tak taw nak wat apa.


hahaha tulisan dr bdk nakal.

6 comments:

missL33n said...

mmg nakal!

♥_ritsukaanum_♥ said...

u've been tagged!
hehe..sape y join kanibel sukan ohh~

missL33n said...

eh2...bobob pun ada

mR KimEy said...

hmmm bdl2 nie yg join.
sukan aku penembak gaya bebas tak ada lg.
so tak p lah aku

Anonymous said...

alooo

Tungaklangit said...

hai kimi

sorry to take so long to join yr blog...

anyway pls write more on various artikel lah bro...

kat seoul ni ada progam yg diorganise by korea government under CPI so that u boleh datang sini an ikut kursus CPI selama 6 bula...

they will pay u elaun makan USD 900 per month dan tempat tinggal... best tu bro...

tapi i bukan ikut prgram tu... i datag belajar bahasa korea... untuk kerja i lah...

tak silap u boleh dapatkan info di internet taip Korean Course under CPI Programme... try beb...

dgn i sekarang ada pensyarah dari UPSI dalam bidang sukan dan namanya mohamad syahril... muda lagi budaknya...

so hope will like it...

salam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...